Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Win een bierwandeling voor twee personen!

Win een bierwandeling voor twee personen!

© BeerWalk | Carine Reverse, gids BeerWalk Gent

Vele Belgen gingen de uitdaging aan om een maand alcoholvrij te blijven. Het einde van februari is echter in zicht. BeerWalk grijpt samen met tal van mede speciaalbier-liefhebbers en verkopers de gelegenheid aan om de draad (of het bierglas) terug op te pikken: tijd om terug samen op café te gaan en te genieten van een goed glas bier.

Op 1 maart roepen wij daarom de Nationale dag van het Bierproeven in het leven. We willen er samen met alle bierliefhebbers een echte, gezellige Bierproefdag van te maken. Doe met ons mee!

Wat dacht je trouwens van een gratis bierwandeling voor twee personen om deze dag helemaal compleet te maken? Surf snel naar onze Facebookpagina om kans te maken op een bierwandeling in een door jou gekozen stad op een datum naar keuze. De prijs blijft zes maanden geldig. Deelnemen kan tot dinsdag 28 februari, 00.00u.

Wedstrijdvoorwaarden:

► Like of reageer op het Facebookbericht omtrent de wedstrijd

►Vind onze BeerWalk pagina leuk

► Neem deel of toon interesse in het event Tournée Finale

We kiezen op 1 maart willekeurig één winnaar uit alle personen die dit bericht leuk vinden of erop reageren.

Succes!

Deel deze pagina: