Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

De lente komt eraan: tijd om op stap te gaan!

De lente komt eraan: tijd om op stap te gaan!

Zei daar iemand lente? Jawel! Het zonnetje lokt ons na de winter opnieuw naar buiten. Hoe beter hiervan profiteren dan een wandeling maken en een fris biertje drinken? BeerWalk maakt gewoon de combinatie van de twee: een wandeling onder een stralende lentezon door het historische stadscentrum van Gent, Antwerpen en Brugge met onderweg vijf degustaties van speciaalbieren.

Trommel een groep vrienden, familieleden of collega’s op en trek er samen op uit om deze historische Vlaamse steden op een geheel andere manier te verkennen. De gids neemt je mee op een drie uur durende ontdekkingstocht door de biergeschiedenis van de stad. Ontdek verborgen cafés die niet in de gids van horden toeristen staan en dompel jezelf onder in de geschiedenis van vergeten brouwerijen. Voor zij die geen bier wensen is er de mogelijkheid om tijdens de degustaties frisdrank te bestellen en alsnog mee te genieten van alle verhalen en de stad die zich verwarmt aan de eerst zonnestralen.

Lentekriebels én bierkriebels gekregen? Surf naar www.beerwalk.be en neem snel een kijkje in welke stad jij een flinke portie vitamine D wilt opdoen tijdens een BeerWalk!

Deel deze pagina: