Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Antwerpen in de Lonely Planet top 10

Antwerpen in de Lonely Planet top 10

Antwerpen is opgenomen in de top 10 ‘Best in Travel 2018’ van de Lonely Planet top 10. Lonely Planet roept de stad uit tot één van de ‘must seen cities’ voor reizigers en toeristen om het komende jaar te bezoeken. De Scheldestad prijkt op de 6de plaats in de Lonely Planet top 10 en zal ongetwijfeld veel reizigers inspireren om een citytrip te plannen naar deze magnifieke stad.

Antwerpen is de nieuwe ‘place to be’ volgens de experts van Lonely Planet, één van de belangrijkste spelers op de internationale toerismemarkt. Elk jaar brengt de gids een panel van experts bij elkaar, zowel reisjournalisten als professionals uit de sector. Dat panel selecteert dan de beste bestemmingen in verschillende categorieën, waaronder ‘best country, best region, best value en ook best city’. Een hele eer voor Antwerpen om zich bij de Lonely Planet top 10 van ‘best city’ te mogen rekenen.

De stad heeft zijn plaatsje dik verdiend in de Lonely Planet top 10. Het museum Plantin-Moretus, het oeuvre van Rubens, de enorme schat aan erfgoed, de toonaangevende mode, het bruisende nachtleven, alsook het komende Barokjaar zorgde mee voor deze mooie 6de plaats.

Je kan deze grootste havenstad van de Middeleeuwen ook op een bijzondere manier ontdekken aan de hand van onze bier- en brouwverhalen. Degusteer onderweg 5 heerlijke speciaalbieren, die elks wat meer vertellen over de geschiedenis van Antwerpen. Leer tegelijkertijd bierproeven en verschillende bierstijlen ontdekken. Onderweg wordt regelmatig stilgestaan bij de fysieke Antwerpse biergeschiedenis en de pracht van de stad, zoals het Brouwershuis en Gilbert van Schoonbeke, een sleutelfiguur in de 16de eeuwse bier- en brouwbusiness.

Antwerpen is een stad met vele gezichten, vol bier en café’s. Ontdek deze fantastische stad nu zelf op een andere, unieke manier.

>>> Boek nu een bierproeverij in Antwerpen <<<

Deel deze pagina: