Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Interview Good Goal

Bierproeverij Antwerpen

Check out this interview!

Good Goal heeft ons geïnterviewd naar aanleiding van onze publicatie bij hun stadsplan van Antwerpen. Ze brachten verschillende onafhankelijke plaatsen, duurzame innovaties en lokale ervaringen bij elkaar.

Discovering Antwerp’s beer culture with the BeerWalk

Antwerp has a long beer history. And things are moving as well, with microbreweries and craft beer bars transforming the beer scene in the city. The BeerWalk is an ideal way of getting to know both. Organized in Antwerp and several other Flemish cities, they give you an insight into the authentic and craft beer culture. We had a short interview to get to know more.

How did BeerWalk started?

BeerWalk is founded by Ariël Meeusen (Professional Beer Coach) and Joël Dumont (CEO Deadline Entertainment Group) at the end of 2016. Ariël already knew Joël from previous Medieval Beer Tasting experiences.

Lees het volledige interview hier

Deel deze pagina: