Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Rondje Roodbruin Kortrijk

Rondje Roodbruin Kortrijk

Om de Vlaamse roodbruine bieren in de kijker te zetten, organiseren de brouwerijen De Brabandere, Omer Vander Ghinste, Rodenbach en Verhaeghe samen met Toerisme Leiestreek tweejaarlijks het bierevenement Rondje Roodbruin. De volgende editie is gepland op zondag 6 mei 2018.

Laat je op 4 mei alvast verrassen door onze bierwandeling dat volledig in het teken zal staan van de roodbruine bieren in Kortrijk. Degusteer onderweg 5 heerlijke roodbruine bieren die een stukje verleden met zich meedragen.

We voorzien vrijdag 4 mei een tour om 12u en één om 15u.

Check zeker de website van Rondje Roodbruin !

https://www.toerisme-leiestreek.be/nl/rondje-roodbruin/bierwandeling-door-beerwalk-op-4-mei-kortrijk

>>> Boek nu onze speciale roodbruin bierwandeling te Kortrijk <<<

Deel deze pagina: