Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Maneblusser Drinkt

Maneblusser Drinkt

HET ANKER LAAT BEZOEKERS GENIETEN VAN MECHELEN

Bezoekers van Mechelen beklimmen graag de Sint-Romboutstoren, maar stadsbrouwerij Het Anker staat ook steevast op hun verlanglijstje. Het Anker speelt daar nu op in met een uitgebreid aanbod activiteiten in samenwerking met zeven Mechelse partners.

Het nieuwe aanbod belevingen van Het Anker is zeer divers. “De Maneblusser Wandelzoektocht wordt ongetwijfeld een groot succes”, aldus Kristina Loriers, coördinator van de publiekswerking bij Het Anker.

Het Anker krijgt dagelijks groepen over de vloer die hun bezoek aan de brouwerij of stokerij De Molenberg graag combineren met een bijkomende activiteit in Mechelen. Daarom heeft Het Anker 13 Maneblusser Groepspakketten ontwikkeld in samenwerking met zeven Mechelse partners waaronder BeerWalk. Zo kunnen groepen vanaf 10 personen de stad actief ontdekken. Die pakketten zijn geschikt voor een daguitstap met vrienden of familie, een activiteit voor een vereniging of voor een teambuilding met je bedrijf.

Deze boeiende historische bierwandeling met 5 Gouden Carolus bieren gaat hand in hand met een bierproeverij rond de streekbieren van Brouwerij Het Anker.

Meer informatie vindt u op de website van Het Anker

Lees het volledige artikel hier

Deel deze pagina: