Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Tripel LeFort verkozen tot beste Tripel ter Wereld

Tripel LeFort verkozen tot beste Tripel ter Wereld

World Beer Cup

Op de World Beer Cup werden 8.234 bieren uit 66 landen geproefd, en dit in 101 categoriëen. De bieren worden gedurende 6 sessies geproefd door een elitepanel van 295 juryleden uit 33 landen.

Tripel LeFort werd met goud beloond in de categorie Belgian Style Tripel, een categorie waar heel wat kleppers uit binnen- en buitenland in voorkomen.

Voor het team van Brouwerij Omer Vander Ghinste is dit de ultieme bekroning voor dit in 2016 gelanceerde bier.

Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak. De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels. Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.

Een bier met body … de volle smaak en de alcohol geven je een warm gevoel dat heel zacht wegvloeit.

Tripel LeFort is het nieuwste bier van Brouwerij Omer Vander Ghinste. Na de lancering van het bruine bier LeFort in 2013 werd in mei 2016 deze volmondige Tripel gelanceerd. Dit bier blijkt een schot in de roos met deze medaille op de World Beer Cup.

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Sinds 1892 brouwt Brouwerij Omer Vander Ghinste authentieke bieren met de modernste technieken in Bellegem. Dit is een bekroning voor de harde inzet van alle medewerkers van de brouwerij.

Tripel LeFort valt onmiddellijk in de smaak bij bierkenners. Enkele maanden na de lancering wint Tripel LeFort de prijs voor beste Tripel op de European Beer Star Award te Nürnberg.

<< Ontdek de Tripel LeFort zelf tijdens een BeerWalk te Kortrijk >>

Deel deze pagina: