Ontdek de stad én leer bier proeven tijdens een bierwandeling en bierproeverij met gids.

Game of Thrones Bier - Te koop in België!

Game of Thrones Bier - Te koop in België!

Eindelijk, Game of Thrones bier ook te koop in België!!

Brouwerij Ommegang – 100% dochter van Duvel-Moortgat – in Cooperstown [New-York State] heeft met Iron Throne Ale, ook bekend als Game of Thrones #1, op de markt gebracht dat aansluit bij de populaire HBO-serie Game of Thrones.

Het nummer #1 teken is een beetje misleidend, omdat er in totaal al zeven Game of Thrones bieren op de markt zijn in de VS. Het bier wordt geprezen om de moutige en fruitig/kruidige aroma’s. De brouwerij omschrijft het bier van 6,5% abv zelf als volgt: licht moutig, afgerond met honingmout-zoetheid, knapperige afdronk, ondersteund door een vleugje kruiden en hop.

© Ariël Meeusen, hoofdbiergids BeerWalk

<<< www.beerwalk.be >>>

Deel deze pagina: