OPGELET: vanaf maandag 1 november is de Coronapas (CST) verplicht om een café binnen te mogen. Indien u deze niet kan voorleggen, mag u niet binnen om te degusteren.

Bierproeverij Leuven met gids terug naar infopagina

Privégids
1-6 personen
€ 270   
Privégids XL
6+ personen
+ € 45pp

✓ Stadswandeling van 3u met gids
✓ Ontdek de geschiedenis en bieren van Leuven
✓ Bierproeverij van 5 exclusieve streekbieren

Prijs: € 45,00 per persoon (privégids vanaf €270)

✓ Gratis annuleren tot 48u voor aanvang

__________________________________________________________________

Corona-update

In de eerste fase van de herstart opteren we uit praktische en veiligheidsoverwegingen enkel voor privé groepen. Daarom is er een minimum kost van 270€ (=6 betalende personen). Het is immers niet aangeraden om diverse kleine groepen te mengen. Hopelijk blijft de vaccinatiecampagne gestaag vorderen zodat we snel verder kunnen versoepelen. Bedankt voor uw begrip.

__________________________________________________________________

ontdek leuven op een unieke manier

Ontdek het charmante, aan de Dijle gelegen, stadscentrum van Leuven in drie uur.

Leer bier proeven met een gids die je verborgen cafés en vergeten kleine brouwerijen laat zien. Prijs inclusief vijf degustaties. Als aandenken krijg je een officieel BeerWalk proefglas mee naar huis.

biergeschiedenis van leuven

Vanwege de eeuwenlange aanwezigheid van zowel de brouwerij Artois als het studentenleven wordt Leuven ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen/België genoemd. Tijdens deze boeiende historische bierwandeling ontdek je de andere kant van Leuven met zijn talrijke kleine lokale brouwerijen en bijzondere speciaalbieren.

bierproeverij op vijf locaties

Deze unieke wandeltocht is inclusief bierdegustatie van vijf bijzondere speciaalbieren die allen gelinkt zijn aan de unieke kleine lokale brouwerijen en hun smakelijke biergeschiedenis. Zo leren we u Leuven en haar biergeschiedenis op een heel andere manier kennen.

voor iedereen, ook als je geen bier drinkt

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Leuven.