Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Help

Boeken & bestellen

U kan met bancontact, Maestro, PayPal en kredietkaarten (VISA/Mastercard) bestellen. Alle prijzen zijn inclusief btw en bankkosten.

Nee, de prijs die u ziet op de website, is de effectieve prijs die u betaalt.

Tot 48u voor aanvang van uw BeerWalk, kunnen wij kosteloos uw boeking annuleren. - [email protected]

Momenteel is het mogelijk om een bestelling tot maximaal 20 personen uit te voeren, indien er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

Bent u met meer personen? Neem dan contact op met i[email protected]

Er kan steeds bijgeboekt worden, maar het is niet zeker dat die personen met dezelfde gids meelopen. De extra personen vertrekken wel op hetzelfde startpunt, maar de gids kan verschillend zijn.

U kan een tour privé lopen met gids. Voor een privéboeking betaalt u minimaal de uitkoopsom van 10 personen. Dus als u met 8 personen bent, kost een privéboeking 10x de standaardprijs. Bent u met 12 personen, dan kost een privéboeking u 12x de standaardprijs. Indien u een privéboeking heeft, sluit u andere personen uit om dezelfde rondleiding te boeken.

Er is geen activiteit meer beschikbaar, indien:

  • het maximum aantal bereikt is én alle gidsen zijn ingeboekt
  • er 48u voor aanvang van de tour geen enkele boeking is binnengekomen

We doen er alles aan om een vervanger te zoeken, maar in het geval van overmacht (bv. gids die ziek valt) kan de tour geannuleerd worden. U ontvangt steeds een bericht hiervan per mail en u krijgt onmiddellijk de gelden teruggestort op uw rekening.

BeerWalk werkt steeds met meerdere gidsen. De kans bestaat dus altijd dat u een nieuwe activiteit kan boeken op hetzelfde tijdstip. Kijk ook even of er een gids beschikbaar is in een andere taal.

Je kan boeken voor één persoon als er nog andere deelnemers zijn op de gekozen tour. Wil je toch een boeking doen op een tour waar er nog geen deelnemers zijn, selecteer dan 2 personen.


De bierwandeling

Helaas zijn niet alle proeflokalen makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Sommige proeflokalen bevinden zich immers in historische gebouwen en/of kelders die door de aanwezigheid van smalle trappen niet altijd even toegankelijk zijn voor de mindervalide medemens. Met wat hulp van vrienden of andere deelnemers lukt het meestal wel om op een kwalitatieve manier toch de activiteit (voor het overgrote deel) mee te maken.

Tijdens een activiteit krijg je respectievelijk 3, 4 of 5 bierdegustaties aangeboden over een tijdspanne van twee tot drie uur. Degustaties waarbij het speciaalbier wordt uitgeschonken in het speciale BeerWalk glas van 15 tot 20 cl. Let wel dat het vaak om speciaalbieren gaat met een hoger alcoholpercentage dan gewoon bier. (6%-12%). Zonder te willen garanderen dat men de wettelijke hoeveelheid alcohol wel of niet overschrijdt, raden we aan vooraf een BOB aan te stellen of je te laten rijden. Er zijn genoeg transportmogelijkheden in het stadscentrum. Iedere deelnemer blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Het is ook altijd mogelijk om frisdrank ipv bier te bestellen.

Indien u geen bier wil drinken, kan u steeds deelnemen aan een activiteit. Je kan dan in de diverse proeflokalen een frisdrank, koffie of thee naar keuze verkrijgen terwijl u toch kan meegenieten van alle rijke bier- en stadsverhalen. Wijn, sterke dranken of anderen kunnen natuurlijk mits eigen bijbetaling ook besteld worden.

Om een boeking uit te voeren dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Vanaf 16 jaar mag je deelnemen aan de activiteit en bieren proeven (Wetgeving België). Ben je dit nog niet, maar wil je graag deelnemen dan kan dit uiteraard. Je kan dan in de diverse proeflokalen een frisdrank naar keuze kiezen in je BeerWalk glas.

Op verzoek van de gids moet je je leeftijd steeds kunnen aantonen (legitimatiebewijs). Bij twijfel beslist de gids of je al dan niet de bieren mag proeven.

De activiteiten worden in meerdere talen aangeboden afhankelijk van de beschikbare gidsen. De activiteit wordt evenwel maar door één gids gelopen en in één specifieke taal gesproken. Dit om de kwalitatieve beleving en om eventuele vragen en het beantwoorden ervan voor iedereen toegankelijk en verstaanbaar te maken. Momenteel heeft u de keuze uit Nederlands, Frans of Engels.