OPGELET: vanaf maandag 1 november is de Coronapas (CST) verplicht om een café binnen te mogen. Indien u deze niet kan voorleggen, mag u niet binnen om te degusteren.

Bierproeverij Mechelen met gids terug naar infopagina

Privégids
1-6 personen
€ 270   
Privégids XL
6+ personen
+ € 45pp

✓ Stadswandeling van 3u met gids
✓ Ontdek de geschiedenis en bieren van Mechelen
✓ Bierproeverij van 5 exclusieve streekbieren

Prijs: € 45,00 per persoon (privégids vanaf €270)

✓ Gratis annuleren tot 48u voor aanvang

__________________________________________________________________

Corona-update

In de eerste fase van de herstart opteren we uit praktische en veiligheidsoverwegingen enkel voor privé groepen. Daarom is er een minimum kost van 270€ (=6 betalende personen). Het is immers niet aangeraden om diverse kleine groepen te mengen. Hopelijk blijft de vaccinatiecampagne gestaag vorderen zodat we snel verder kunnen versoepelen. Bedankt voor uw begrip.

__________________________________________________________________

ontdek mechelen op een unieke manier

Dat Mechelen de stad is met de op één na meest beschermde gebouwen van Vlaanderen, is publiek geheim.

Maar dat het 16de eeuws epicentrum der Nederlanden ook een bruisend brouwverleden heeft dankzij toestroom van de Zenne en de Dijle, laten we u ook graag ontdekken.

biergeschiedenis van mechelen

Deze boeiende historische bierwandeling gaat hand in hand met een bierproeverij rond de streekbieren van brouwerij Het Anker, gekend van ondermeer zijn internationaal gelauwerde Gouden Carolus bieren.

bierproeverij op vijf locaties

Onze gespecialiseerde biergidsen leren u op een unieke manier proeven, ruiken, bier ervaren in gezellige kroegen, oude brouwhuizen of proeflokalen: plaatsen met een eigen verhaal. Zo kan u Mechelen en haar biergeschiedenis op een heel andere manier kennen.

voor iedereen, ook als je geen bier drinkt

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Mechelen.