Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Bierproeverij Brugge met gidsterug naar infopagina

✓ Stadswandeling van 3u met gids
✓ Ontdek de geschiedenis en bieren van Brugge
✓ Bierproeverij van 5 exclusieve streekbieren

Prijs: € 39,00 per persoon (incl. BTW)

✓ Gratis annuleren tot 48u voor aanvang

Ontdek het charmante stadscentrum in drie uur. Leer bier proeven met een gids die je verborgen cafés en vergeten brouwerijen laat zien. Prijs inclusief vijf degustaties.

Als aandenken krijg je een officieel BeerWalk proefglas mee naar huis.

Stadswandeling met bierproeverij

Start aan het Bruges Beer Museum en proef van het Brugse verleden tijdens een interactieve wandeling met bierproeverij in het historische centrum van de stad.

Biergeschiedenis van Brugge

Laat je verrassen door bijzondere verhalen op unieke bier- en/of brouwlocaties van de Brugse geschiedenis, die al voor het jaar 1000 begon met de Heren van Gruuthuse.

Bierproeverij op vijf locaties

Deze unieke wandeltocht is inclusief bierdegustatie van vijf speciaalbieren die allen gelinkt zijn aan deze Middeleeuwse stad en haar smakelijke biergeschiedenis.

Voor iedereen

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Brugge.

Uitstekende recensies

BeerWalk ontving het Certifcate of Excellence van Tripadvisor.

Nu boeken