OPGELET: vanaf maandag 1 november is de Coronapas (CST) verplicht om een café binnen te mogen. Indien u deze niet kan voorleggen, mag u niet binnen om te degusteren.

Bierproeverij Brugge met gids terug naar infopagina

Privégids
1-6 personen
€ 270   
Privégids XL
6+ personen
+ € 45pp

✓ Stadswandeling van 3u met gids
✓ Ontdek de geschiedenis en bieren van Brugge
✓ Bierproeverij van 5 exclusieve streekbieren

Prijs: € 45,00 per persoon (privégids vanaf €270)

✓ Gratis annuleren tot 48u voor aanvang

__________________________________________________________________

Corona-update

In de eerste fase van de herstart opteren we uit praktische en veiligheidsoverwegingen enkel voor privé groepen. Daarom is er een minimum kost van 270€ (=6 betalende personen). Het is immers niet aangeraden om diverse kleine groepen te mengen. Hopelijk blijft de vaccinatiecampagne gestaag vorderen zodat we snel verder kunnen versoepelen. Bedankt voor uw begrip.

__________________________________________________________________

ontdek brugge op een unieke manier

Ontdek het charmante stadscentrum in drie uur. Leer bier proeven met een gids die je verborgen cafés en vergeten brouwerijen laat zien. Prijs inclusief vijf degustaties.

Als aandenken krijg je een officieel BeerWalk proefglas mee naar huis.

stadswandeling met bierproeverij

Start aan het Bruges Beer Museum en proef van het Brugse verleden tijdens een interactieve wandeling met bierproeverij in het historische centrum van de stad.

biergeschiedenis van brugge

Laat je verrassen door bijzondere verhalen op unieke bier- en/of brouwlocaties van de Brugse geschiedenis, die al voor het jaar 1000 begon met de Heren van Gruuthuse.

bierproeverij op vijf locaties

Deze unieke wandeltocht is inclusief bierdegustatie van vijf speciaalbieren die allen gelinkt zijn aan deze Middeleeuwse stad en haar smakelijke biergeschiedenis.

voor iedereen, ook als je geen bier drinkt

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Brugge.

uitstekende recensies

BeerWalk ontving het Certifcate of Excellence van Tripadvisor.

Nu boeken