Ontdek Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Mechelen tijdens een historische bierwandeling met gids.

Antwerpen BeerWalkterug naar infopagina

✓ Stadswandeling van 3u met gids
✓ Ontdek de geschiedenis van Antwerpen en zijn bieren
✓ Leer bierproeven met 5 exclusieve streekbieren
✓ GRATIS annuleren (tot 48u voor aanvang)
Reserveer vandaag!

Prijs: € 39,00 per persoon (incl. BTW)

Ontdek de Scheldestad in drie uur. Leer bier proeven in vijf authentieke stadscafés. Bekijk onderweg vele historische bezienswaardigheden en laat je betoveren door de bijzondere biergeschiedenis. Prijs inclusief vijf bierdegustaties. En een officieel BeerWalk proefglas als aandenken.

Proef exclusieve bieren die nergens anders te verkrijgen zijn!

  • Testbrouwsel De Koninck van 't vat
  • Semini's Aksiedent (tripel)

Laat je verrassen door verborgen bier- en brouwverhalen tijdens een historische wandeling in het centrum van Antwerpen. Deze bierwandeling gaat hand in hand met een bierproeverij waardoor u de stad en haar biergeschiedenis op een heel andere manier zal ontdekken. Degusteer onderweg heerlijke speciaalbieren die een stukje verleden met zich meedragen. Tijdens de wandeling wordt ook regelmatig stilgestaan bij historische plaatsen en figuren uit de Antwerpse geschiedenis. Het Brouwershuis en Gilbert Van Schoonbeeke, een sleutelfiguur in de 16e eeuwse bier- en brouwbusiness, mogen hier niet ontbreken.

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Antwerpen.