Update coronavirus: Onze bierwandelingen worden opgeschort tot 15 april. Wij contacteren alle deelnemers voor een omboeking of voucher (12 maanden geldig). U kan nog steeds boeken voor bierwandelingen na 15 april.

Bierproeverij Antwerpen met gidsterug naar infopagina

✓ Stadswandeling van 3u met gids
✓ Ontdek de geschiedenis en bieren van Antwerpen
✓ Bierproeverij van 5 exclusieve streekbieren

Prijs: € 39,00 per persoon (incl. BTW)

✓ Gratis annuleren tot 48u voor aanvang

Ontdek de Scheldestad in drie uur. Bierproeverij in vijf authentieke stadscafés.

Bekijk onderweg vele historische bezienswaardigheden en laat je betoveren door de bijzondere biergeschiedenis. Prijs inclusief vijf bierdegustaties. En een officieel BeerWalk proefglas als aandenken.

Exclusieve Bieren

Proef exclusieve bieren die nergens anders te verkrijgen zijn!

  • Testbrouwsel De Koninck van 't vat
  • Semini's Aksiedent (tripel)

Biergeschiedenis van Antwerpen

Laat je verrassen door verborgen bier- en brouwverhalen tijdens een historische wandeling in het centrum van Antwerpen. Deze bierwandeling gaat hand in hand met een bierproeverij waardoor u de stad en haar biergeschiedenis op een heel andere manier zal ontdekken.

Bierproeverij op vijf locaties

Degusteer onderweg heerlijke speciaalbieren die een stukje verleden met zich meedragen. Op de wandelroute wordt ook regelmatig stilgestaan bij historische plaatsen en figuren uit de Antwerpse geschiedenis. Het Brouwershuis en Gilbert Van Schoonbeeke, een sleutelfiguur in de 16e eeuwse bier- en brouwbusiness, mogen hier niet ontbreken.

Voor iedereen

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Antwerpen.

Uitstekende recensies

BeerWalk ontving het Certifcate of Excellence van Tripadvisor.

Nu boeken