OPGELET: vanaf maandag 1 november is de Coronapas (CST) verplicht om een café binnen te mogen. Indien u deze niet kan voorleggen, mag u niet binnen om te degusteren.

Kortrijk Bierproeverij met gids terug naar infopagina

Privégids
1-6 personen
€ 270   
Privégids XL
6+ personen
+ € 45pp

✓ Stadswandeling van 3u met gids
✓ Ontdek de geschiedenis en bieren van Kortrijk
✓ Bierproeverij van 5 exclusieve streekbieren

Prijs: € 45,00 per persoon (privégids vanaf €270)

✓ Gratis annuleren tot 48u voor aanvang

__________________________________________________________________

Corona-update

In de eerste fase van de herstart opteren we uit praktische en veiligheidsoverwegingen enkel voor privé groepen. Daarom is er een minimum kost van 270€ (=6 betalende personen). Het is immers niet aangeraden om diverse kleine groepen te mengen. Hopelijk blijft de vaccinatiecampagne gestaag vorderen zodat we snel verder kunnen versoepelen. Bedankt voor uw begrip.

__________________________________________________________________

ontdek kortrijk op een unieke manier

Ontdek het charmante stadscentrum in drie uur. Proef bijzondere bieren in vijf authentieke stadscafés.

En laat je betoveren door de rijke biergeschiedenis. Prijs inclusief gids, vijf bierdegustaties en een uniek BeerWalk proefglas.

biergeschiedenis van Kortrijk

Laat je verrassen door de manier waarop Kortrijk in de Gouden Eeuw het centrum van bier- en brouwactiviteiten was. Ontdek de verborgen biergeheimen van het begijnhof en de Gulden Sporenslag. Tijdens de bierwandeling houden we regelmatig halt voor een gevarieerde bierproeverij waardoor u stad en smaken op een heel andere manier zal ontdekken.

bierproeverij op vijf locaties

Degusteer onderweg vijf heerlijke speciaalbieren die een stukje verleden met zich meedragen, gepresenteerd in samenwerking met brouwerij Omer Vander Ghinste. Tijdens de wandeling wordt regelmatig stilgestaan bij historische plaatsen en figuren uit het middeleeuwse Kortrijk.

voor iedereen, ook als je geen bier drinkt

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Kortrijk.