Ontdek Antwerpen, Brugge, Gent en Kortrijk tijdens een historische bierwandeling met gids.
  • Kortrijk BeerWalk

    Duur: 3u00 - Traject: 1,8KM - 5 Bierdegustaties - Biergids

    incl. consumpties en 1 verrassende foodpairing

Kortrijk BeerWalk

Kortrijk BeerWalk

Stationsplein 6 Kortrijk (Google Maps)

✓ Stadswandeling met gids
✓ Ontdek de geschiedenis van Kortrijk en zijn bieren
✓ Leer bierproeven met diverse streekbieren
✓ GRATIS annuleren (tot 48u voor aanvang)
Reserveer vandaag!

Prijs: € 39,00 per persoon (incl. BTW)
  • Duur: 3u00
  • Traject: 1,8KM
  • 5 Bierdegustaties
  • Biergids
  • incl. consumpties en 1 verrassende foodpairing

Ontdek het charmante stadscentrum in drie uur. Proef bijzondere bieren in vijf authentieke stadscafés. En laat je betoveren door de rijke biergeschiedenis. Prijs inclusief vijf degustaties en een verrassende foodpairing. Als aandenken krijg je een officieel BeerWalk proefglas mee naar huis.

Laat je verrassen door de manier waarop Kortrijk in de Gouden Eeuw het centrum van bier- en brouwactiviteiten was. Ontdek de verborgen biergeheimen van het begijnhof en de Gulden Sporenslag. Tijdens de bierwandeling houden we regelmatig halt voor een gevarieerde bierproeverij waardoor u stad en smaken op een heel andere manier zal ontdekken. Degusteer onderweg vijf heerlijke speciaalbieren die een stukje verleden met zich meedragen, gepresenteerd in samenwerking met brouwerij Omer Vander Ghinste. Tijdens de wandeling wordt regelmatig stilgestaan bij historische plaatsen en figuren uit het middeleeuwse Kortrijk.

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Kortrijk.