Ontdek de stad én leer bier proeven tijdens een bierwandeling en bierproeverij met gids.

Cadeaubon voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door BeerWalk uitgegeven cadeaubonnen, zowel elektronisch als gedrukt, die worden verkocht door BeerWalk en door BeerWalk aangegeven derde partijen.

Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code, die slechts éénmaal wordt verstrekt. Je dient deze code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal, gebruik door onbevoegden of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele codes kunnen worden gebruikt en kunnen als dusdanig ook getraceerd worden via het geautomatiseerd betalingssysteem.

Om een cadeaubon te gebruiken dien je deze in het “winkelwagentje” te verzilveren door je code in te vullen. Het eventueel resterende te betalen bedrag wordt dan weergegeven. Na reservatie vervalt automatisch de geldigheid van de code. Let op: de waarde van je cadeaubon kan niet groter zijn dan de kost van de BeerWalk(s) die je reserveert. Een cadeaubon voor 2 BeerWalk’s, dient dus in één keer te worden verzilverd.

  • Cadeaubons /originele codes zijn uitsluitend online inwisselbaar. Het is onmogelijk zonder voorafgaande online reservatie en met een fysieke cadeaubon ter plekke aan te sluiten bij een BeerWalk.
  • Een cadeaubon is niet inwisselbaar in geld.
  • Codes zijn niet cumuleerbaar met andere codes of promoties.
  • Een cadeaubon is geldig exact één jaar na aankoop/activering van de code. Vervallen cadeaubons kunnen niet ingeruild worden voor een financiële terugbetaling of een BeerWalk reservatie. Een BeerWalk cadeaubon is geldig voor alle aangeboden wandelingen / steden.
  • Bij annulatie omwille van overmacht van de gereserveerde BeerWalk via de cadeaubon, wordt in onderling overleg tussen BeerWalk en de eigenaar van de cadeaubon gezocht naar een nieuwe BeerWalk-datum in de toekomst. Annulatie van een gereserveerde BeerWalk kan in geen geval leiden tot terugbetaling van de cadeaubon.
  • Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
  • Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen of deelname aan BeerWalk wordt ontzegd.
  • Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
  • Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen, laat ons dit dan weten via info@beerwalk.be en we helpen je spoedig verder.